Πρόσβαση στα δημόσια δεδομένα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
EUROPAΠύλη Δημόσιων Δεδομένων της ΕEΑρχική σελίδα
Menu

Η Πύλη Δημόσιων Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σας παρέχει πρόσβαση σε δημόσια δεδομένα που δημοσιεύονται από τα θεσμικά όργανα και τους οργανισμούς της ΕΕ. Όλα τα δεδομένα που μπορείτε να βρείτε μέσω αυτού του καταλόγου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν δωρεάν για εμπορικούς ή μη εμπορικούς σκοπούς.

Σημαντικά θέματα

Eurovoc, the EU's multilingual thesaurus (OP)Gender Equality Index (EIGE)Marine casualties and incidents (EMSA)Honey bee Seasonal mortality data (EFSA)Multilingual spelling variants of names (JRC)

Η νικήτρια εφαρμογή είναι…

Συγχαρητήρια στην ομάδα που δημιούργησε τη νικήτρια εφαρμογή στο #EUdatathon2017: C4P. Η κριτική επιτροπή επέλεξε την εφαρμογή μεταξύ 10  επικρατέστερων υποψηφιοτήτων στις  Βρυξέλλες, στις 16 Νοεμβρίου. Μπορείτε να γνωρίσετε τη νικήτρια ομάδα και να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής της στο European Big Data Value Forum που θα πραγματοποιηθεί στις Βερσαλίες από τις 21 έως τις 23 Νοεμβρίου.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην τεράστια επιτυχία του datathon!

Για περισσότερες πληροφορίες και την κάλυψη του διαγωνισμού επισκεφθείτε τον ιστότοπο EU datathon.

EU-Datathon

 

Twitter


 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΥΛΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 Δημόσια δεδομένα της Ευρώπης
Αν αναζητάτε στοιχεία από μια συγκεκριμένη ευρωπαϊκή χώρα, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την Ευρωπαϊκή Πύλη Δεδομένων.