Πρόσβαση στα δημόσια δεδομένα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
EUROPAΠύλη Δημόσιων Δεδομένων της ΕEΑρχική σελίδα
Menu
Παρουσίαση Εργαλεία Εκπαιδευτικοί πόροι Έργα

Η Πύλη Δημόσιων Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σας παρέχει πρόσβαση σε δημόσια δεδομένα που δημοσιεύονται από τα θεσμικά όργανα και τους οργανισμούς της ΕΕ. Όλα τα δεδομένα που μπορείτε να βρείτε μέσω αυτού του καταλόγου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν δωρεάν για εμπορικούς ή μη εμπορικούς σκοπούς.

Σημαντικά θέματα

Health Programmes in EU - ChafeaChild protection system in EU - EU Agency for fundamental rightsLife expectancy at birth in EU

Η πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης


Το 2018 είναι το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Για να προβάλει την πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης και να ενισχύσει το αίσθημα ότι ανήκουμε σε έναν κοινό ευρωπαϊκό πολιτισμικό χώρο, το Κοινό Κέντρο Ερευνών επινόησε ένα νέο διαδικτυακό εργαλείο, τους χάρτες διαδραστικής εξιστόρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς. Οι χάρτες, που επικαιροποιούνται τακτικά, περιέχουν συνδέσμους προς τις ψηφιακές συλλογές της Europeana, της ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΕ για την πολιτιστική κληρονομιά.

Δείτε τι κάνουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι εταίροι της για την προστασία, την προβολή και την ευαισθητοποίηση όσον αφορά την πολιτιστική κληρονομιά της Ευρώπης. Εξερευνήστε έργα τέχνης, τεχνουργήματα, βιβλία, βιντεοταινίες και ηχητικά ντοκουμέντα από χιλιάδες μουσεία, γκαλερί, βιβλιοθήκες και αρχεία από όλη την Ευρώπη, και πλουτίστε τις γνώσεις σας για την ήπειρό μας και την πολιτιστική της ιστορία.

.


 

Twitter


 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΥΛΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 Δημόσια δεδομένα της Ευρώπης
Αν αναζητάτε στοιχεία από μια συγκεκριμένη ευρωπαϊκή χώρα, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την Ευρωπαϊκή Πύλη Δεδομένων.