Az Európai Unió nyílt hozzáférésű adatainak lelőhelye
EUROPAA nyílt hozzáférésű adatok EU-portáljaKezdőlap
Menu
A nyílt hozzáférésű adatok európai uniós portálja átfogó karbantartás miatt 07:00 (közép-európai idő) és 11:00 (közép-európai idő) között nem érhető el a következő napon: 21/3/2018 A szolgáltatás átmeneti szüneteltetéséért elnézését kérjük.

A nyílt hozzáférésű adatok európai uniós portálja hozzáférést biztosít az Európai Unió intézményei és szervei által közzétett adatokhoz. Az ebben a katalógusban található összes adat – akár kereskedelmi, akár más célból – szabadon felhasználható.

Fókuszban

Public procurement notices - TED (OP)Register of Commission documentsCORDIS - EU research projects under Horizon 2020 (OP)Beneficiaries of EU funds Bank interest rates for loans

AZ EU KÖLTSÉGVETÉSE ÉS KIADÁSAI


Mezőgazdasági és halászati kifizetések, kutatásfinanszírozás, fejlesztési segítségnyújtás: mi mindenre jut pénz az uniós költségvetésből?

Ez volt az egyik fő témája a nyílt hozzáférésű adatok idei kampánynapjának, és katalógusunkban is a legnépszerűbbek között vannak az ezzel kapcsolatos források.

Böngésszen a pénzügyi átláthatóságra és az uniós kiadásokra vonatkozó adatkészletekben, és fedezze fel a közfinanszírozással kapcsolatos, nyílt hozzáférésű uniós adatokon alapuló alkalmazásokat.


 

Twitter


EURÓPAI ADATPORTÁL
Közadatok Európában
Ha egy konkrét európai országgal kapcsolatosan keres adatokat, látogasson el az Európai Adatportálra!