Dé plek voor open data van de Europese Unie
EUROPAOpendataportaal van de EUHome
Menu
In verband met onderhoud is het EU-Opendataportaal op 21/3/2018 niet beschikbaar van 07:00 (MET) tot 11:00 (MET). Onze excuses hiervoor!

Het Opendataportaal van de Europese Unie geeft u toegang tot de open data van de EU-instellingen en -organen. Alle gegevens die u via deze catalogus vindt, mag u kosteloos gebruiken en verwerken voor commerciële of niet-commerciële doeleinden.

In de kijker:

Public procurement notices - TED (OP)Register of Commission documentsCORDIS - EU research projects under Horizon 2020 (OP)Beneficiaries of EU funds Bank interest rates for loans

EU-BEGROTING EN -UITGAVEN


Van landbouw- en visserijbetalingen tot de financiering van onderzoek en ontwikkelingshulp; waar gaat het geld van de EU naartoe?

Dit was een van de hoofdthema's van de Open Data Day dit jaar en tegelijk ook een van de populairste onderwerpen in onze catalogus.

Bekijk de datasets over financiële transparantie en EU-uitgaven, en ontdek apps die open data van de EU over overheidsuitgaven hergebruiken.


 

Twitter


EUROPEES DATA PORTAAL
Data van de Europese publieke sector
Als u op zoek bent naar gegevens van een specifiek Europees land, kunt u ook het Europees Dataportaal Europees Dataportaaraadplegen.