Πρόσβαση στα δημόσια δεδομένα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
EUROPAΠύλη Δημόσιων Δεδομένων της ΕEΑρχική σελίδα
Menu
Παρουσίαση Εκπαιδευτικοί πόροι Έργα Sandbox

Η Πύλη Δημόσιων Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σας παρέχει πρόσβαση σε δημόσια δεδομένα που δημοσιεύονται από τα θεσμικά όργανα και τους οργανισμούς της ΕΕ. Όλα τα δεδομένα που μπορείτε να βρείτε μέσω αυτού του καταλόγου μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να επαναχρησιμοποιηθούν δωρεάν για εμπορικούς ή μη εμπορικούς σκοπούς.

Σημαντικά θέματα

Survey - EU Open Data PortalCovid-19 Coronavirus dataReference list for COVID-19 Member States measures for maritime transportSARS-CoV-2 disinfection - lists of disinfectant active substances and products

Άνοιγμα των συνόρων της ΕΕ μετά τους περιορισμούς λόγω COVID-19

Η ΕΕ εργάζεται για να ανοίξει και πάλι τα σύνορά της αίροντας τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν λόγω COVID-19.

Παρότι η προστασία της δημόσιας υγείας παραμένει προτεραιότητά μας, θέλουμε να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, να ξαναβρεθούν με την οικογένεια και τους φίλους τους και να μπορέσουν να ταξιδέψουν για λόγους εργασίας ή αναψυχής.

Σ΄ αυτόν τον διαδραστικό ιστότοπο θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με ασφάλεια. Οι πληροφορίες επικαιροποιούνται τακτικά και είναι διαθέσιμες σε 24 γλώσσες.

 


Twitter


EU DATATHON 2019