Acces la datele deschise ale Uniunii Europene
EUROPAPortalul de Date Deschise al UEPrima pagină
Menu
Prezentare generală Centrul de resurse Proiecte Sandbox

Portalul de date deschise al Uniunii Europene (EU ODP) vă oferă acces la datele deschise publicate de instituțiile și organismele UE. Toate datele pe care le găsiți cu ajutorul acestui catalog pot fi folosite gratuit, în scopuri comerciale sau necomerciale.

Descoperiți seturile noastre de date Seturi de date pe teme Toate seturile de date Toți autorii

În prim-plan

Survey - EU Open Data PortalEU Open Data Explained - new webinar availableCovid-19 Coronavirus dataReference list for COVID-19 Member States measures for maritime transportSARS-CoV-2 disinfection - lists of disinfectant active substances and products

EU Datathon 2020: Datele deschise în sprijinul inovării în Europa

Cea de-a 4-a ediție a concursului anual al UE de utilizare a datelor deschise, EU Datathon, a culminat, la 15 octombrie 2020, cu evenimentul final, desfășurat online. Cu 121 de contribuții din întreaga lume, ediția din acest an a atras cea mai mare participare din istoria concursului. Finaliștii au folosit datele deschise ale UE pentru a crea abordări și soluții inovatoare, care pot da naștere și altor idei, pentru a ajuta Europa să răspundă la principalele provocări cu care se confruntă UE. Aflați mai multe despre echipele câștigătoare și vizitați-ne site-ul.

EU DATATHON 2020

 

Twitter


EU DATATHON 2019